Ontstoppingsdienst Boom

Ontstoppingsdienst in Boom

Ontstoppingsdienst Boom nodig? In Boom zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Met Rioolprobleem kiest u voor een lokale rioolexpert!

Bij Rioolprobleem.be bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale specialist in riolering met jarenlange ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Boom als onze achterzak en zijn vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale netwerk van rioleringen. Dat is heel belangrijk om een correcte interventie doen.

Snel van uw rioolprobleem af? Bel Rioolprobleem, uw ontstoppingsdienst Boom!

 • Vakman
 • Interventie in verschillende regio's
 • Voor zowel particulieren als professionals
 • Zeer Hoge klanttevredenheid 9,0

Tel: +32 493 752 480

De diensten van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst Boom

Onze monteurs maken graag hun handen vuil om uw rioolprobleem op te lossen. Of het nu gaat om geurhinder, een verstopte toilet, een lek of een ander vervelend probleem. It’s a dirty job, maar someone’s gotta do it!  Dit zijn de diensten waarvoor u bij ons terecht kan:

ontstoppingsdienst Boom, Boom
ontstoppingsdienst Boom, Boom
ontstoppingsdienst Boom, Boom
ontstoppingsdienst Boom, Boom

Ontstoppingsdienst

 • Rioolproblemen oplossen is voor onze dagelijkse kost in Boom: klassieke ontstoppingen, een defecte afvoer voor regenwater, een verstopte lavabo of toilet, de afvoer van uw keuken, wasmachine of sanitair. Deze problemen kennen voor ons geen geheimen.
 • Bovendien hebben we de mogelijkheid om verder te gaan dan een inspectie met het blote oog. We kunnen de meest moderne technologie inzetten om aan camera-inspectie te doen. Eens we het probleem gelokaliseerd hebben, beginnen we onmiddellijk te ontstoppen. Een uitgebreide reiniging nadien zorgt ervoor dat u ook naar de toekomst toe gerust kan zijn dat het probleem zich niet opnieuw voordoet. Zo gaan graag te werk: grondig en goed.

Rioleringswerken

 • U kan bij Rioolprobleem terecht voor de aanleg van uw riolering in Boom. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovaties. Dankzij die expertise weten we perfect waar een moderne riolering in Boom aan moet voldoen. Zo bent u ook zeker van kwaliteit vanaf dag 1 en vermijdt u eveneens problemen in de toekomst. 

Lekken opsporen

 • In een gemiddelde woning in Boom zijn heel wat buizen en afvoeren verwerkt. Lekken kunnen dus overal ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem passen verschillende technieken toe om een lek snel en vakkundig op te sporen en te verhelpen. Door heel nauwkeurig te gaan bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes als rookdetectie en camera-detectie, vermijden we dat we ingrijpende breekwerken doen voor niets.

Geurdetectie

 • In Boom zeggen ze wel eens: het ruikt hier naar “het putteke”. Zorgt een wc of douche-afvoer ervoor dat uw hele kamer of huis stinkt naar de afvoer? Schakel dan de ervaren experts van Rioolprobleem in om de oorzaak van de geuroverlast onmiddellijk te vinden en op te lossen. We hebben een ruime waaier aan technieken voorhanden, zodat we elk probleem kunnen oplossen. Ook dat van u!

De voordelen van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst Boom

When shit happens, aarzel niet & bel ons. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem te vertrouwen als de beste en meest betrouwbare ontstoppingsdienst in Boom. 

 • Wij zijn professionals met jaren ervaring. We werken met de nieuwste technologie om via geurdetectie, rookinspectie en camera-inspectie uw probleem te onderzoeken. 
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, de rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een onderhoudscontract wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk. 
 • U kan altijd bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies op het telefoonnummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onze ontstoppingsdienst uw rioolprobleem oplossen 
 • We werken met scherpe tarieven: dankzij ons grote netwerk aan lokale professionals in Boom zijn we snel ter plaatse en kunnen we ook aantrekkelijke voorwaarden bieden.