Geurdetectie

Opzoek naar geurdetectie in Antwerpen of in de omgeving van Antwerpen? Geurhinder is geen pretje in uw woning of bedrijf. Rioolprobleem tracht snel en accuraat de oorzaak op te sporen.

De uitdaging bij vele problemen van geurhinder is dat ze niet constant zijn. Het ruikt soms en dan weer niet. Bij onze onderzoeken kunnen we er door middel van enkele specifieke technieken voor zorgen dat de problemen zichtbaar worden, ook al zit de oorzaak ondergronds of ingebouwd. Gedaan met jarenlang sakkeren, breken en proberen om de geur weg te krijgen. Rioolprobleem wijst u via geurdetectie meestal binnen de tijdspanne van één interventie de oorzaak aan.

Geurdetectie

Waar kan een slechte geur voorkomen?

Geurhinder kunt u zowel binnen als buiten ondervinden. Overal waar er buizen en of leidingen zijn, kan het slecht ruiken.

De plaatsen waar dit het meeste voorkomt, zijn bijvoorbeeld de volgende:

  • De badkamer ; vooral in de douche, de wc of het bad.
  • De vaatwasmachine of gootsteen in de keuken
  • Het gebied in en rond de septische put.
  • De plaats waar de droogmachine en wasmachine staan.

Welke techniek voor geurdetectie?

Een barstje, een breuk of een verzakking in uw leiding kan al gauw leiden tot een onaangename geur. Door rook met een nevelgenerator in de leidingen te voeren, kunnen wij ook lekkages die de geurhinder veroorzaken en die niet altijd zichtbaar zijn met de camera opsporen. Hierna kunnen we dan het probleem gericht oplossen.

Welk soort reiniging doen na geurdetectie?

Eenmaal we een goed beeld hebben van de oorzaak van het probleem, dan bekijken we vervolgens hoe we de slechte lucht het beste aanpakken.

Er zijn verschillende technieken die wij kunnen toepassen na de geurdetectie:

  • Leegzuigen
  • Reiniging onder hoge druk
  • Schoonboren
  • Ontluchten

Neem nu contact op voor geurdetectie met Rioolprobleem

Aarzel dus niet om ons te contacteren, wij doen er alles aan om ook u zo snel al mogelijk te helpen.

Volg Rioolprobleem nu ook Facebook.