Rioleringswerken

Rioolprobleem verzorgt uw rioleringswerken. We zijn er voor zowel de aanleg van riolen bij nieuwbouw, de verbouw als bij renovatiewerken. Door de jaren ervaring die wij hebben met het aanleggen van riolering weten wij als geen ander waaraan een goed aangelegde riolering in Antwerpen moet voldoen om toekomstige problemen te voorkomen.

rioleringswerken, rioleringswerken Antwerpen

Een defecte riolering

Door allerlei verschillende oorzaken kan een riolering defect raken, net als elke andere installatie. Wij zoeken naar de oorzaak van het probleem. Eens we die gevonden hebben, bepalen we of we een gedeelte van het riool dienen te herstellen of te vervangen. Het compleet vernieuwen, herstellen of aanleggen van de binnen- en of buitenriolering is ons dagelijks werk en wij kunnen dit dan ook compleet voor u verzorgen. Een goed werkende riolering begint al bij het aanleggen.
Lees hier meer over onze dienst rioleringswerken in Antwerpen.

Rioolverstoppingen hebben vervelende gevolgen, stel rioleringswerken niet uit

Met name verstoppingen van riolen in oudere Belgische steden – zoals Antwerpen – komen relatief veel voor. Goed werkende rioleringen zijn onmisbaar om schoon water aan te voeren en afvalwater af te voeren. Daarom is het van belang dat uw riool in goede staat is en goed onderhouden wordt. Gebeurt dit niet, dan kunnen zich vervelende problemen voordoen. Het riool raakt bijvoorbeeld verstopt, waardoor het gaat stinken in uw toilet en of in de woning.

Of de afvoer van de badkamer is defect, waardoor u niet meer kunt douchen en evenmin een bad kunt nemen. En het kan door een beschadigd riool ook gebeuren dat het water in de wasbak in de keuken niet meer wegloopt. Hierdoor ontstaat waterschade bij uzelf of uw buren. En soms moeten we zelfs een deel van de muren wegbreken door de overlast van de riool of vanwege een lekkage op een moeilijk bereikbare plek. Op zulke momenten is het raadzaam om een ontstoppingsdienst te bellen voor de herstelling van uw riool. Rioolprobleem is in de provincie Antwerpen en aangrenzende regio dé betrouwbare partner. Een bedrijf waarop u volledig kunt rekenen, met welk rioolprobleem u ook te kampen heeft!

Zelf ontstoppen of herstelling door een ontstoppingsbedrijf?

Wanneer uw riool verstopt is, kunt u dat in sommige gevallen zelf oplossen. Zo kan er een prop in de afvoer van het toilet zitten, die u er het een ontstopper kunt uithalen. Het probleem van een verstopt doucheputje is regelmatig ook op te lossen door het putje los te maken en te reinigen.

Maar in veel gevallen in Antwerpen is er helaas sprake van een defect aan de buizen van het riool. Dan is de enige oplossing om een ontstoppingsdienst in Antwerpen te contacteren, die het probleem vakkundig voor u oplost en het rioolsysteem herstelt. In Antwerpen kunt u hiervoor voordelig terecht bij de ervaren ontstoppingsdienst Rioolprobleem.

Wij zijn in België de expert in rioleringswerken als het aankomt op het grondig oplossen van problemen met riolen en ontstoppingen van bijvoorbeeld toiletten, regenpijpen en afvoerputten in allerlei soorten en maten.

De voordelen van rioleringswerken met Rioolprobleem

  • Als u Rioolprobleem contacteert omdat u met een defect riool zit, dan maakt u ene goede keuze. Onze diensten komen met de nodige pluspunten, die u in hun unieke combinatie bij andere ontstoppingsdiensten niet snel zult aantreffen. Zo kunt u denken aan:
  • Een professionele detectie van de oorzaak van uw rioolprobleem. Onze professionele medewerkers pakken dit op uiteenlopende manieren aan, zoals door geurdetectie, rookinspectie en camera-inspectie. Zo weten we zeker dat we de juiste oorzaak te pakken hebben en kunnen onze aanpak daar ook haarfijn op afstellen.
  • U kunt bij Rioolprobleem terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, een riolering wil aanleggen, een riool wil reinigen of de rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een contract tot onderhoud wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk.
  • Bij Rioolprobleem kunt u altijd terugvallen op een goede dienstverlening voor rioleringswerken. Voor dringende reparaties en voor nood gevallen zijn wij zowel dag als nacht bereikbaar. U kunt ons dus altijd bereiken op het nummer 0493 75 24 80. Binnen een uur staat er dan een ervaren medewerker van ons ontstoppingsdienst bij uw voordeur om u direct te helpen.
  • Omdat wij jaren ervaring hebben met rioleringswerken en een groot netwerk van professionele medewerker in dienst hebben, kunnen wij scherpe, aantrekkelijke tarieven rekenen voor onze dienstverlening.

Contacteer ons voor een gratis offerte of een inspectie voor rioleringswerken

Wilt u snel af van die vieze rioolgeur in uw woning? Of wilt u definitief afscheid nemen van dat toilet, dat voortdurend verstopt raakt en niet meer doorspoelt? Contacteer voor deze en tal van andere rioleringswerken meteen Rioolprobleem. En u bent snel van uw probleem af!

 

 

 

Waar voeren wij rioleringswerken uit? In Antwerpen en de ruime omgeving!

Rioolprobleem is actief in heel de provincie Antwerpen voor rioleringswerken:

Volg de rioleringswerken van Rioolprobleem nu ook Facebook.
Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Kijk dan hier.

Vragen over rioleringswerken? Even overleggen?
📱 0493 752 480
📧 info@rioolprobleem.be
📜󠀢 󠀢OF VRAAG EEN OFFERTE ONLINE