Ontstoppingsdienst Berchem

Ontstopper regio Berchem

Rioolprobleem.be - website bannerOntstoppingsdienst in de regio van Berchem nodig? In Berchem zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Met Rioolprobleem kiest u voor een lokale expert in riolering!

Bij Rioolprobleem bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale specialist in riolering met jaren ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Berchem als onze achterzak en zijn vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale rioleringsnetwerk. Dat is heel belangrijk om een correcte interventie doen.

Vragen over onze ontstoppingsdienst? Even overleggen?

📱 +32 493 752 480
📧 info@rioolprobleem.be
📜󠀢 󠀢OF VRAAG EEN OFFERTE ONLINE

Snel van uw rioolprobleem af? Bel Rioolprobleem, uw ontstoppingsdienst

 • 24/7 beschikbaar
 • Echte mannen in het vak
 • Interventie in verschillende regio's
 • Zowel voor particulier als voor professionals
 • Zeer hoge tevredenheid bij onze klanten

De diensten van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst Berchem

Onze monteurs maken graag hun handen vuil om uw rioolprobleem op te lossen. Of het nu gaat om geurhinder, een verstopte toilet, een lekkage of een ander vervelend probleem. It’s a dirty job, maar someone’s gotta do it! Dit zijn de diensten waarvoor u bij ons terecht kan:

Berchem, ontstoppingsdienst Berchem
Berchem, ontstoppingsdienst Berchem
Berchem, ontstoppingsdienst Berchem
Berchem, ontstoppingsdienst Berchem

Ontstoppingsdienst in Berchem

 • Wij zijn uw dagelijkse oplossing voor rioolproblemen in Berchem, inclusief klassieke ontstoppingen, problemen met de regenwaterafvoer, verstopte lavabo's en toiletten, en verstopte afvoeren van keukens, wasmachines en sanitair. Voor ons zijn deze uitdagingen geen geheim.
 • Bovendien gaan we verder dan een visuele inspectie. Met geavanceerde technologie voeren we nauwkeurige camera-inspecties uit. Zodra we het probleem lokaliseren, starten we direct met ontstoppen. Een grondige reiniging achteraf zorgt ervoor dat u ook in de toekomst gerust kunt zijn dat het probleem zich niet opnieuw voordoet. Zo gaan we te werk: grondig en effectief.

Rioleringswerken in Berchem

 • Bij Rioolprobleem kunt u terecht voor de aanleg van uw riolering in Berchem. We hebben ruime ervaring met nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Dankzij deze expertise weten we precies aan welke moderne rioleringen in Berchem moeten voldoen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit vanaf dag één en voorkomt u toekomstige problemen.

Lekken opsporen in Berchem

 • In een gemiddelde woning in Berchem zijn diverse buizen en afvoersystemen verwerkt. Lekkages kunnen dus op verschillende plaatsen ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem passen verschillende technieken toe om een lek snel en vakkundig op te sporen en te verhelpen. Door zeer nauwkeurig te bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes zoals rookdetectie en camera-inspectie, vermijden we onnodig breekwerk.

Geurdetectie in Berchem

 • Als in Berchem de geur onaangenaam wordt, staan wij klaar. We zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig lokaliseren van de bron van elke vorm van geuroverlast. Dit is vaak een uitdagende taak, maar met onze uitgebreide set professionele technieken vinden we altijd het probleem en lossen het zorgvuldig op. Ook dat van u!

De voordelen van Rioolprobleem als ontstopper

When shit happens, aarzel niet & bel ons. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem te vertrouwen als de beste en meest betrouwbare ontstoppingsdienst in de regio van Berchem. 

 • Wij zijn professionals met veel ervaring. We werken met de nieuwste technologie om via geurdetectie, rookinspectie en camera-inspectie uw probleem te onderzoeken. 
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, de rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een onderhoudscontract wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk. 
 • U kan altijd bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies op het telefoonnummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onze ontstoppingsdienst uw rioolprobleem oplossen 
 • We werken ook met scherpe tarieven: dankzij ons grote netwerk aan lokale professionals in Berchem zijn we snel ter plaatse en kunnen we ook aantrekkelijke voorwaarden bieden.

Kosten van een ontstoppingsdienst in Berchem

Garantie op eerlijke en transparantie prijzen

Ieder probleem met een riool is uniek en vereist dus ook een unieke oplossing met een bijhorende prijs. Wij voorzien u daarom graag van een heldere en duidelijke offerte voor we voor u aan de slag gaan.

Als specialist in ontstoppingen zijn dit de criteria die vaak de prijs bepalen:

 1. Wat is de omschrijving van het probleem met de riool?
 2. Is er reeds een oorzaak bekent? Of dienen we eveneens een rioolinspectie te doen?
 3. Heeft u graag ook een uitgebreide bespreking van de resultaten na de inspectie?
 4. Dienen we buizen te ontstoppen, te reinigen, te repareren, te renoveren of te vervangen?
 5. Welke middelen moeten we gebruiken om het rioolprobleem op te lossen?
 6. Hoeveel medewerkers zullen nodig zijn voor de werken?
 7. Hoeveel uren zullen vermoedelijk nodig zijn om de opdracht met succes te doen slagen?

Ons werkgebied