Heeft u nood aan een ontstoppingsdienst in Antwerpen, gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van rioleringen? Dan bent u aan het juiste adres.

Onze spoed ontstoppingsdienst en ruimingsdienst is dag en nacht bereikbaar; 24 op 24 en 7 dagen op 7;Ā  voor het oplossen van uw problemen met uw riolering.

Onze ontstoppingsdienst is gelegen in Antwerpen, met een werk gebied in en rond groot Antwerpen, Mechelen en de Kempen. Voor deze regio staan wij graag in als ontstoppingsdienst voor alle verstopte leidingen en afvoeren.

OntstoppingsdienstĀ Sint-Katelijne-Waver, OntstoppingsdienstĀ Beerse, OntstoppingsdienstĀ Putte, OntstoppingsdienstĀ Lille, OntstoppingsdienstĀ Laakdal, OntstoppingsdienstĀ Herselt, OntstoppingsdienstĀ Aartselaar, OntstoppingsdienstĀ Olen, OntstoppingsdienstĀ Rijkevorsel, OntstoppingsdienstĀ Malle, Ontstoppingsdienst Kasterlee, OntstoppingsdienstĀ Zwijndrecht, OntstoppingsdienstĀ Mortsel, OntstoppingsdienstĀ Bonheiden, OntstoppingsdienstĀ Edegem, OntstoppingsdienstĀ Nijlen, OntstoppingsdienstĀ Bornem, ontstoppingsdienst antwerpen

Onze diensten als ontstoppingsdienst

Wij kunnen tevens via onze ontstoppingsdienst een camera inspectie laten uitvoeren. Blijkt hieruit bijvoorbeeld dat uw leidingen verstopt zijn, kunnen wij deze vrijwel meteen ontstoppen en reinigen. We verwijderen eveneens resten van vet, kalk, ophopingen van wc papier en zelfs het moeilijkst bereikbare vuil dat zich jaar na jaar opstapelt uit uw riolering en buizen die zorgen voor de afvoer.

Bij Rioolprobleem als ontstoppingsdienst kan u dus terecht voor elk probleem met riolen zoals:

  • ontstoppingen.
  • slechte doorvoer van regenwater.
  • verstopte lavaboā€™s, verstopte toiletten.
  • afvoeren van keukens.
  • wasmachines en sanitair die verstopt zitten.

Signalen van problemen met riolen en of een verstopt toilet

Problemen met riolen doen zich in Belgiƫ veel voor. Dat heeft onder meer te maken met de slechtonderhouden rioleringswerken in veel gebieden. Veel woningen en rioleringen zijn verouderd en daarvoor zijn ze bijgevolg kwetsbaar voor lekkages en andere vervelende defecten. Dat geldt zeker voor een stad waar veel oude en historische gebouwen staan die niet altijd goed onderhoud hebben gehad.

Daarom zetten mensen in deze stad relatief vaak een ontstoppingsdienst in om een probleem op te lossen met rioleringswerken, zoals een verstopte leiding ontstoppen of een wc ontstoppen. Vaak merkt u aan een rioolgeur in huis dat er een probleem is met de afvoer. En als uw toilet niet meer goed doorspeelt of bijvoorbeeld een vreemd geluid maakt, dan is er vaak een probleem en tijd om een ontstoppingsdienst in te schakelen.

wc ontstoppen

Oorzaken van defecte rioleringswerken en verstopte toiletten

Twee belangrijke oorzaken van slechte rioleringswerken en een verstopte leiding zijn zojuist al genoemd: de ouderdom van woningen en een slecht onderhoud van rioleringswerken in de stad. Een andere belangrijke oorzaak van een verstopte leiding of een verstopte wc is een verkeerd gebruik van het toilet. De belangrijkste oorzaken van rioleringswerken en verstopte wcā€™s, die vragen naar de inschakeling van een goede ontstoppingsdienst , vatten we nu even kort samen:

  • Problemen met rioleringswerken ontstaan onder meer doordat mensen veel dingen ā€“ onterecht ā€“ door het toilet spoelen, die niet in het toilet horen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan eten, maar ook aan vet en allerlei soorten olie, verf en chemische middelen. Vaak ontstaat hierdoor klontering of chemische reacties die leiden tot een verstopte afvoer.
  • Veel ouders hebben niet in de gaten dat kinderen nogal eens iets in het toilet gooien. Vooral speelgoed is een populair wegwerp artikel van de kleintjes. Speelgoed dat in de afvoer van het toilet blijft steken leidt vaak tot verstoppingen die eigenlijk niet zonder een goede ontstoppingsdienst los te krijgen zijn.
  • Het gebruik van bijvoorbeeld vochtige doekjes en hygiĆ«nische middelen, om ze daarna door de wc te spoelen, komt ook vaak voor. Maandverband, tampons en andere kan de afvoer van een gemiddeld Antwerps toilet helaas niet aan. Deze spullen dient u dan ook in een vuilbak te gooien.
  • Buizen van riolen zijn soms al vanaf het begin verkeerd gelegd. Daardoor kunnen de buizen naar verloop van tijd verzakken en gaan lekken. De lekkage opsporen is dan ook vaak niet eenvoudig, maar wel hoogst noodzakelijk. Een goede ontstoppingsdienst kan u hierbij helpen.

Schakel de ervaren wc ontstopper Rioolprobleem in: de ervaren ontstoppingsdienst

Als u de rioolgeur in huis detecteren wilt of een lekkage opsporen wilt, neem dan contact op met Rioolprobleem, een ervaren en geprezen ontstoppingsdienst . Door professionele methoden van reukopsporing en geurdetectie weten wij waar het lekkage probleem of de ontstoppen afvoer zit en lost onze ontstoppingsdienst het defect of de blokkering snel en ook blijvend voor u op.

Onze aanpak als ontstoppingsdienst ziet er over het algemeen al volgt uit. Eerst lokaliseren wij als ontstoppingsdienst via camera inspectie riolering en of door reukopsporing en geurdetectie de exacte plek waar sprake is van een lekkage of verstopping in uw riool.

Of dat nu binnen is of buiten, onze ontstoppingsdienst heeft moderne apparaten waarmee we het probleem snel op het spoor zijn. Als eenmaal helder is wat de oorzaak is van het verstopte of stinkende toilet, gaat onze ontstoppingsdienst meteen aan de slag om uw toilet weer als voordien te maken.

Vaak is de wc ontstoppen voldoende, maar lang niet altijd. Mochten wij bijvoorbeeld een lekkage opsporen, dan plaatst u best ook een nieuwe riolering. Of als wij via camera inspectie riolering verzwakte of aangetaste buizen ontdekken. Dan dienen wij deze te verwijderen of te renoveren. Gelukkig blijkt echter in de meeste gevallen het ontstoppen van de afvoer voldoende te zijn om jouw toilet weer aan de praat te krijgen en een einde te maken aan de rioolgeur in huis.

Onze ontstoppingsdienst verhelpt uw wc probleem en ontstoppingen uit de wereld

Als uw accurate en professionele ontstoppingsdienst en ruimingsdienst kunt u ons altijd en direct contacteren als u problemen hebt met uw rioleringswerken of een bedrijf zoekt dat uw wc ontstoppen kan. Een vastgelopen riolering ontstoppen is voor ons een dagelijkse klus. Daardoor kunnen wij dit in korte tijd en met kennis van zaken voor u afhandelen. Onze mensen doen deze klus met passie voor u. Want uw welzijn is onze zorg.

Een riolering ontstoppen of een rioolreiniging uitvoeren is voor ons dan ook dagelijks werk en kunnen wij snel en effectief voor u regelen. Bij ons hebt jou de garantie op een top ontstoppingsdienst aan scherpe prijzen. Contacteer nu onze ontstoppingsdienstĀ en wij staan binnenkort bij u op de stoep om rioolgeur in huis tot de verleden tijd te maken. Bezoek nu onze website RioolprobleemĀ of bel ons op!

Volg onze ontstoppingsdienst nu ook op Facebook. Benieuwd naar wat klanten van ons vinden van onze ontstoppingsdienst, rioleringswerken en rioolreiniging? Kijk dan HIER.

Het werk gebied van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst

Vragen over een van onze ontstoppingsdiensten? Even overleggen over uw probleem met het riool?

CONTACT