Ontstoppingsdienst

Heeft u nood aan een ontstoppingsdienst in Antwerpen, gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van rioleringen? Dan bent u aan het juiste adres.

Onze spoed ontstoppingsdienst is dag en nacht bereikbaar; 24 op 24 en 7 dagen op 7;  voor het oplossen van uw rioleringsproblemen.

Gelegen te Antwerpen, met een werkgebied in en rond groot Antwerpen, Mechelen en de Kempen. Voor deze regio staan wij in voor alle verstopte leidingen en afvoeren.
ontstoppingsdienst
Wij kunnen tevens een camera inspectie uitvoeren. Blijkt hieruit dat uw leidingen verstopt zijn, kunnen wij deze vrijwel onmiddellijk ontstoppen en reinigen. We verwijderen resten van vet, kalk, ophopingen van wc papier en zelfs het hardnekkigste vuil dat zich jaar na jaar opstapelt uit uw riolering en afvoerbuizen.

Bij Rioolprobleem kan u dus terecht voor elk rioolprobleem zoals:

  • ontstoppingen
  • slechte doorvoer van regenwater
  • verstopte lavabo’s, verstopte toiletten
  • afvoeren van keukens
  • wasmachines en sanitair die verstopt zitten.

Signalen van rioolproblemen en of een verstopt toilet

Rioolproblemen doen zich in België veel voor. Dat heeft onder meer te maken met de slecht onderhouden rioleringswerken in veel gebieden. Veel woningen en rioleringen zijn verouderd en daarvoor kwetsbaar voor lekkages en andere vervelende defecten. Dat geldt zeker voor een stad als , waar veel oude en historische panden staan die niet altijd goed onderhoud hebben gehad. Daarom wordt er in deze stad relatief vaak een ontstoppingsdienst ingezet om problemen op te lossen met rioleringswerken, zoals een verstopte leiding ontstoppen of een wc ontstoppen. Vaak merkt u aan een rioolgeur in huis dat er een probleem is met de afvoer. En als uw toilet niet meer goed doorspeelt of vreemde geluiden maakt, dan is er vaak een probleem.

Oorzaken van defecte rioleringswerken en verstopte toiletten

Twee belangrijke oorzaken van slechte rioleringswerken en een verstopte leiding zijn zojuist al genoemd: de ouderdom van Vlaamse woningen en een slecht onderhoud van rioleringswerken in de stad. Een andere belangrijke oorzaak van een verstopte leiding of een verstopte wc is een verkeerd gebruik van het toilet. De belangrijkste oorzaken van rioleringswerken en verstopte wc’s, die vragen naar  de inschakeling van een goede ontstoppingsdienst , zijn kort samengevat:

  • Problemen met rioleringswerken ontstaan onder meer doordat mensen veel dingen – onterecht – door het toilet spoelen, die niet in het toilet horen. U kunt hierbij denken aan eten, maar ook aan vet en allerlei soorten olie, verf en chemische middelen. Vaak ontstaat hierdoor klontering of chemische reacties die leiden tot een verstopte afvoer.
  • Veel ouders hebben niet in de gaten dat kinderen nogal eens iets in het toilet gooien. Vooral speelgoed is een populair wegwerpartikel van de kleintjes. Kinderspeelgoed dat in de afvoer van het toilet blijft steken leidt vaak tot verstoppingen die eigenlijk niet zonder een goede ontstoppingsdienst los te krijgen zijn.
  • Het gebruik van vochtige doekjes en hygiënische middelen, om ze daarna door de wc te spoelen, komt ook dikwijls voor. Maandverband, tampons en andere kan de afvoer van een gemiddeld Antwerps toilet helaas niet aan. Deze spullen dient u dan ook in een afvalbak te gooien.
  • Rioolwerken zijn soms al vanaf het begin verkeerd gelegd. Daardoor kunnen de buizen naar verloop van tijd verzakken en gaan lekken. De lekkage opsporen is dan niet eenvoudig, maar wel hoogst noodzakelijk. Een goede ontstoppingsdienst kan u hierbij helpen.

wc ontstoppen

Schakel de ervaren wc-ontstopper Rioolprobleem in: dé ervaren ontstoppingsdienst

Als u de rioolgeur in huis detecteren wilt of een lekkage opsporen wilt, neem dan contact op met Rioolprobleem, een ervaren en geprezen ontstoppingsdienst . Door professionele methoden van reukopsporing en geurdetectie weten wij waar het lekkage probleem of de ontstoppen afvoer zit en lost onze ontstoppingsdienst het defect of de blokkering snel en ook blijvend voor u op. Onze aanpak als ontstoppingsdienst ziet er over het algemeen al volgt uit. Eerst lokaliseren wij als ontstoppingsdienst via camera inspectie riolering en of door reukopsporing en geurdetectie de exacte plek waar sprake is van een lekkage of verstopping in uw riolering.

Of dat nu binnen is of buiten, onze ontstoppingsdienst heeft moderne en geavanceerde apparaten waarmee we het probleem snel op het spoor zijn. Als eenmaal helder is wat de oorzaak is van het verstopte of stinkende toilet, gaat onze ontstoppingsdienst meteen aan de slag om uw toilet weer als voordien te maken. Vaak is de wc ontstoppen voldoende, maar lang moet altijd. Mochten wij bijvoorbeeld een lekkage opsporen, dan plaatst u best een nieuwe rioleringsbuis. Of als wij via camera inspectie riolering ontdekken dat de buizen verzwakt of aangetast zijn, dient u deze te verwijderen of te renoveren. Gelukkig blijkt echter in de meeste gevallen het ontstoppen van de afvoer voldoende te zijn om uw toilet weer werkzaam te krijgen en een einde te maken aan de doordringende rioolgeur in huis.

Neem nu contact op met de ontstoppingsdienst Rioolprobleem

Onze ontstoppingsdienst verhelpt uw wc-probleem en ontstoppingen uit de wereld

Als uw accurate en professionele ontstoppingsdienst kunt u ons altijd en direct contacteren als u problemen heeft met uw rioleringswerken of een bedrijf zoekt dat uw wc ontstoppen kan. Een vastgelopen riolering instoppen is voor ons routine, waardoor wij dit in korte tijd en met kennis van zaken kunnen handelen. Onze mensen doen deze klus met passie voor u. Want uw welzijn is onze zorg.

Een riolering ontstoppen is voor ons dan ook dagelijks werk en kunnen wij snel en effectief voor u regelen. Bij ons hebt u de garantie op een top ontstoppingsdienst aan scherpe prijzen. Contacteer ons nu en wij staan binnenkort bij u op de stoep om rioolgeur in huis tot de verleden tijd te maken. Bezoek nu onze website Rioolprobleem of bel ons op!

Volg onze ontstoppingsdienst nu ook Facebook. 

Rioolprobleem is als ontstoppingsdienst actief in heel de provincie Antwerpen zoals: