OntstoppingsdienstĀ Puurs

Ontstopper regio Puurs

Rioolprobleem.be - website bannerOntstoppingsdienst in de regio van Puurs nodig? In Puurs zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.Ā  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Met Rioolprobleem kiest u voor een lokale expert in riolering!

Bij Rioolprobleem bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale specialist in riolering met jaren ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Puurs als onze achterzak en zijn vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale netwerk van rioleringen. Dat is ook heel belangrijk om een correcte interventie doen.

Vragen over onze ontstoppingsdienst Puurs? Toch graag even overleggen?

šŸ“± +32 493 752 480
šŸ“§ info@rioolprobleem.be
šŸ“œó €¢ 󠀢OF VRAAG EEN OFFERTE ONLINE

Snel van uw rioolprobleem af? Bel Rioolprobleem, uw ontstoppingsdienst

 • Ontstoppingsdienst Puurs
 • Echte mannen in het vak
 •  
 • Interventie in verschillende regio's
 • Zowel voor particulier als ook voor professionals
 • Zeer Hoge klanttevredenheid 9,0

De diensten van Rioolprobleem inĀ Puurs

Onze monteurs maken graag hun handen vuil om uw rioolprobleem op te lossen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld geurhinder, een verstopte toilet, een lekkage of een ander vervelend probleem. Itā€™s a dirty job, maar someoneā€™s gotta do it!  Dit zijn de diensten waarvoor u bij ons terecht kan:

ontstoppingsdienstĀ Puurs
ontstoppingsdienstĀ Puurs
ontstoppingsdienstĀ Puurs
rioollucht verhelpen, rioollucht verhelpen antwerpen

Ontstoppingsdienst in Puurs

 • Rioolproblemen oplossen is voor onze dagelijkse kost in Puurs: klassieke ontstoppingen, een defecte afvoer voor regenwater, een verstopte lavabo of toilet, de afvoer van uw keuken, wasmachine of sanitair. Deze problemen kennen voor ons dus geen geheimen.
 • Bovendien hebben we de mogelijkheid om verder te gaan dan een inspectie met het blote oog. We kunnen de meest moderne technologie inzetten om aan camera-inspectie te doen. Eens we het probleem gelokaliseerd hebben, beginnen we onmiddellijk te ontstoppen. Een uitgebreide reiniging nadien zorgt ervoor dat u ook naar de toekomst toe gerust kan zijn dat het probleem zich niet opnieuw voordoet. Zo gaan we dus graag te werk: grondig en goed.

Rioleringswerken in Puurs

 • U kan bij Rioolprobleem terecht voor de aanleg van uw riolering in Puurs. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovaties. Dankzij die kennis weten we perfect waar een moderne riolering in Puurs aan moet voldoen. Zo bent u ook zeker van kwaliteit vanaf dag 1 en vermijdt u eveneens problemen in de toekomst.

Lekken opsporen in Puurs

 • In een gemiddelde woning in Puurs zijn heel wat buizen en afvoeren verwerkt. Lekken kunnen dus overal ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem passen verschillende technieken toe om een lek snel en vakkundig op te sporen en ook te verhelpen. Door heel nauwkeurig te gaan bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes zoals bijvoorbeeld rookdetectie en camera-detectie, vermijden we bijgevolg dat we ingrijpende breekwerken of zware rioleringswerken doen voor niets.

Geurdetectie uitvoeren in Puurs

 • In Puurs zeggen ze wel eens: het ruikt hier naar ā€œhet puttekeā€. Zorgt een wc of douche-afvoer ervoor dat uw hele kamer of huis stinkt naar de afvoer? Schakel dan de ervaren experts van Rioolprobleem in om de oorzaak van de geuroverlast onmiddellijk te vinden en op te lossen. We hebben een ruime waaier aan technieken voorhanden, zodat we elk probleem kunnen oplossen. Ook dat van u!

De voordelen van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst inĀ Puurs

WhenĀ shitĀ happens, aarzel niet &Ā bel ons. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem te vertrouwen als de beste en meest betrouwbare ontstoppingsdienst in de regio van Puurs.Ā 

 • Wij zijn professionals met jaren ervaring. We werken met de nieuwste technologie om viaĀ geurdetectie, rookinspectie enĀ camera-inspectieĀ uwĀ probleem te onderzoeken.Ā 
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, deĀ rioolgeur uitĀ uw woning wilt neutraliseren of een onderhoudscontractĀ wiltĀ afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk.Ā 
 • U kan altijd bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies op het nummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onzeĀ ontstoppingsdienstĀ uwĀ rioolprobleem oplossenĀ 
 • We werken eveneens met scherpe tarieven: dankzij ons grote netwerk aan lokale professionals in Puurs zijn we snel ter plaatse en kunnen weĀ ookĀ aantrekkelijke voorwaarden bieden.

Kosten van een ontstoppingsdienst in Puurs

Garantie op eerlijke en transparantie prijzen

Ieder probleem met een riool is uniek en vereist dus ook een unieke oplossing met een bijhorende prijs. Wij voorzien u daarom graag van een heldere en duidelijke offerte voor we voor u aan de slag gaan.

Als specialist in ontstoppingen zijn dit de criteria die vaak de prijs bepalen:

 1. Wat is de omschrijving van het probleem met de riool?
 2. Is er reeds een oorzaak bekent? Of dienen we eveneens een inspectie te doen?
 3. Heeft u graag ook een uitgebreide bespreking van de resultaten na de inspectie?
 4. Dienen we buizen te ontstoppen, te reinigen, te repareren, te renoveren of te vervangen?
 5. Welke middelen moeten we gebruiken om het rioolprobleem op te lossen?
 6. Hoeveel medewerkers zullen nodig zijn voor de werken?
 7. Hoeveel uren zullen nodig zijn om de opdracht met succes te doen slagen?

Ons werkgebied