Ontstoppingsdienst Schoten

Ontstopper regio Schoten

Rioolprobleem.be - website bannerOntstoppingsdienst in de regio van Schoten nodig? In Schoten zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in Schoten te schakelen.

Met Rioolprobleem kiest u voor een lokale expert in riolering!

Bij Rioolprobleem bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale specialist in riolering met jaren ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Schoten als onze achterzak en zijn vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale netwerk van rioleringen. Dat is ook heel belangrijk om een interventie ook correct te doen.

Vragen over onze ontstoppingsdienst? Toch graag even overleggen?
šŸ“± +32 493 752 480
šŸ“§ info@rioolprobleem.be
šŸ“œó €¢ 󠀢OF VRAAG EEN OFFERTE ONLINE

Snel van uw rioolprobleem af? Bel Rioolprobleem, uw ontstoppingsdienst

 • Ontstoppingsdienst Schoten
 • Altijd beschikbaar
 • Echte mannen in het vak
 •  
 • Interventie in verschillende regio's
 • Zowel voor particulieren als ook voor professionals
 • Zeer hoge tevredenheid bij onze klanten 9,5/10

De diensten van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst in Schoten

Wij aarzelen niet om onze handen vuil te maken als het op rioleringswerken aankomt. We verlossen u graag van geurhinder, verstopte toiletten, lekkages en ook andere vervelende problemen. Itā€™s a dirty job, maar someoneā€™s gotta do it!  Bij ons kan u terecht voor:

ontstoppingsdienstĀ Schoten
ontstoppingsdienstĀ Schoten
ontstoppingsdienstĀ Schoten
ontstoppingsdienstĀ Schoten

Ontstoppingsdienst Schoten

 • Wij behandelen dagelijks met succes rioolproblemen in Schoten zoals ontstoppingen, slechte doorvoer van regenwater, verstopte lavaboā€™s en toiletten, of afvoer van keukens, wasmachines en sanitair die verstopt zitten.
 • Wanneer het probleem niet met het blote oog kan worden vastgesteld, gaan wij over tot camera-inspectie. Eens het probleem gedetecteerd, gaan we onmiddellijk over tot het ontstoppen, Nadien reinigen we ook grondig zodat het probleem zich niet opnieuw voordoet. We verwijderen resten zoals bijvoorbeeld vet, kalk, ophopingen van wc papier en zelfs het hardnekkigste vuil dat zich jaar na jaar opstapelt uit uw riolering en afvoerbuizen.

Rioleringswerken Schoten

 • U kan bij Rioolprobleem terecht voor de aanleg van uw riolering in Schoten. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovaties. Dankzij die kennis weten we perfect waar een moderne riolering in Schoten aan moet voldoen. Zo bent u ook zeker van kwaliteit reeds vanaf dag 1 en vermijdt u eveneens problemen in de toekomst.

Lekken opsporen Schoten

 • In een gemiddelde woning in Schoten zijn heel wat buizen en afvoersystemen verwerkt. Lekken kunnen dus overal ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem passen verschillende technieken toe om een lek snel en vakkundig op te sporen en ook te verhelpen. Door heel nauwkeurig te gaan bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes zoals bijvoorbeeld rookdetectie en camera-detectie, vermijden we dat we ingrijpende breekwerken doen voor niets.

Geurdetectie Schoten

 • When the shit hits the fan... Wanneer de stank niet te harden is, blijven wij volharden. Wij zijn gespecialiseerd in het correct lokaliseren van de bron van eender welke vorm van geuroverlast. Dat is vaak niet eenvoudig, maar met de ruime waaier aan professionele technieken die we ter beschikking hebben, vinden we altijd het probleem en lossen het ook zorgvuldig op. Ook dat van u!

De voordelen van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst in Schoten

WhenĀ shitĀ happens, aarzel niet &Ā bel ons. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem te vertrouwen als de beste en meest betrouwbare ontstoppingsdienst in de ruime regio van Schoten.Ā 

 • Wij zijn professionals met jaren ervaring. We werken met de nieuwste technologie om viaĀ geurdetectie, rookinspectie enĀ camera-inspectieĀ uwĀ probleem te onderzoeken.Ā 
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, deĀ rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een contract tot jaarlijke onderhoud wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk.Ā 
 • U kan altijd bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies op het nummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onzeĀ ontstoppingsdienstĀ uwĀ rioolprobleem oplossenĀ 
 • We werken ook met scherpe tarieven: dankzij ons grote netwerk aan lokale professionals in Schoten zijn we snel ter plaatse en kunnen weĀ ookĀ aantrekkelijke voorwaarden bieden.

Kosten van een ontstoppingsdienst in Schoten

Garantie op eerlijke en transparantie prijzen

Ieder probleem met een riool is uniek en vereist dus ook een unieke oplossing met een bijhorende prijs. Wij voorzien u daarom graag van een heldere en duidelijke offerte voor we voor u aan de slag gaan.

Als specialist in ontstoppingen zijn dit de criteria die vaak de prijs bepalen:

 1. Wat is de omschrijving van het probleem met de riool?
 2. Is er reeds een oorzaak bekent? Of dienen we eveneens een inspectie te doen?
 3. Heeft u graag ook een uitgebreide bespreking van de resultaten na de inspectie?
 4. Dienen we buizen te ontstoppen, te reinigen, te repareren, te renoveren of te vervangen?
 5. Welke middelen moeten we gebruiken om het rioolprobleem op te lossen?
 6. Hoeveel medewerkers zullen nodig zijn voor de werken?
 7. Hoeveel uren zullen nodig zijn om de opdracht met succes te doen slagen?

Ons werkgebied als ontstoppingsdienst