Ontstoppingsdienst Schilde

Ontstopper regio Schilde

Rioolprobleem.be - website bannerOntstoppingsdienst in de regio van Schilde nodig? In Schilde zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in Schilde te schakelen.

Met Rioolprobleem kiest u voor een lokale expert in riolering!

Bij Rioolprobleem bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale specialist in riolering met jaren ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Schilde als onze achterzak en zijn dan ook vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale netwerk van rioleringen. Dat is ook heel belangrijk om een correcte interventie doen.

Vragen over onze ontstoppingsdienst? Toch graag even overleggen?

📱 +32 493 752 480
📧 info@rioolprobleem.be
📜󠀢 󠀢OF VRAAG EEN OFFERTE ONLINE

Snel van uw rioolprobleem af? Bel Rioolprobleem, uw ontstoppingsdienst

 • Ontstoppingsdienst Schilde
 • Altijd beschikbaar
 • Echte mannen in het vak
 • Interventie in verschillende regio's
 • Zowel voor particulieren als ook voor professionals
 • Zeer hoge tevredenheid bij onze klanten 9,5/10

De diensten van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst in Schilde

Wij aarzelen niet om onze handen vuil te maken als het op rioleringswerken aankomt. We verlossen u graag van geurhinder, verstopte toiletten, lekkages en andere vervelende problemen. It’s a dirty job, maar someone’s gotta do it!  Bij ons kan u terecht voor:

ontstoppingsdienst Schilde
ontstoppingsdienst Schilde
ontstoppingsdienst Schilde
ontstoppingsdienst Schilde

Ontstoppingsdienst in Schilde

 • Wij behandelen dagelijks met succes rioolproblemen in Schilde zoals ontstoppingen, slechte doorvoer van regenwater, verstopte lavabo’s en toiletten, of afvoer van keukens, wasmachines en sanitair die verstopt zitten.
 • Wanneer we het probleem niet met het blote oog kunnen vaststellen, gaan wij over tot camera-inspectie. Eens we het probleem hebben gedetecteerd, gaan we onmiddellijk over tot het ontstoppen, Nadien reinigen we grondig zodat het probleem zich niet opnieuw voordoet. We verwijderen resten zoals bijvoorbeeld vet, kalk, ophopingen van wc papier en zelfs het hardnekkigste vuil dat zich jaar na jaar opstapelt uit uw riolering en afvoerbuizen.

Rioleringswerken in Schilde

 • U kan bij Rioolprobleem terecht voor de aanleg van uw riolering in Schilde. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw woningen, verbouwingen als renovaties. Dankzij die kennis weten we perfect waar een moderne riolering in Schilde aan moet voldoen. Zo bent u ook zeker van kwaliteit vanaf dag 1 en vermijdt u eveneens problemen in de toekomst.

Lekken opsporen in Schilde

 • In een gemiddelde woning in Schilde zijn heel wat buizen en afvoeren verwerkt. Lekkages kunnen dus overal ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem passen verschillende technieken toe om een lek snel en ook vakkundig op te sporen en te verhelpen. Door heel nauwkeurig te gaan bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes zoals bijvoorbeeld rookdetectie en camera-detectie, vermijden we dat we ingrijpende breekwerken of zware rioleringswerken doen voor niets.

Geurdetectie in Schilde

 • When the shit hits the fan... Wanneer de stank niet te harden is, blijven wij volharden. Wij zijn gespecialiseerd in het correct lokaliseren van de bron van eender welke vorm van geuroverlast. Dat is vaak niet eenvoudig, maar met de ruime waaier aan professionele technieken die we ter beschikking hebben, vinden we altijd het probleem en lossen het zorgvuldig op.

De voordelen van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst in Schilde

When shit happens, aarzel niet & bel ons. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem te vertrouwen als de beste en meest betrouwbare ontstoppingsdienst in de regio van Schilde. 

 • Wij zijn professionals met jaren ervaring. We werken met de nieuwste technologie om via geurdetectie, rookinspectie en camera-inspectie uw probleem te onderzoeken. 
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, de rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een contract tot jaarlijke onderhoud wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk. 
 • U kan altijd bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies op het nummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onze ontstoppingsdienst uw rioolprobleem oplossen 
 • We werken met scherpe tarieven: dankzij ons groot netwerk aan lokale professionals in Schilde zijn we snel ter plaatse en kunnen we ook aantrekkelijke voorwaarden bieden.

Kosten van een ontstoppingsdienst in Schilde

Garantie op eerlijke en transparantie prijzen

Ieder probleem met een riool is uniek en vereist dus ook een unieke oplossing met een bijhorende prijs. Wij voorzien u daarom graag van een heldere en duidelijke offerte voor we voor u aan de slag gaan.

Als specialist in ontstoppingen zijn dit de criteria die vaak de prijs bepalen:

 1. Wat is de omschrijving van het probleem met de riool of rioolstelsel?
 2. Is er reeds een oorzaak bekent? Of dienen we eveneens een inspectie te doen?
 3. Heeft u graag ook een uitgebreide bespreking van de resultaten na de inspectie?
 4. Dienen we buizen te ontstoppen, te reinigen, te repareren, te renoveren of te vervangen?
 5. Welke middelen moeten we gebruiken om het rioolprobleem op te lossen?
 6. Hoeveel medewerkers zullen nodig zijn voor de werken?
 7. Hoeveel uren zullen nodig zijn om de opdracht met succes te doen slagen?

Ons werkgebied