Ontstoppingsdienst Nieuwmoer

Nieuwmoer

Ontstoppingsdienst Nieuwmoer nodig? In Nieuwmoer zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in Nieuwmoer te schakelen.

Met Rioolprobleem kiest u voor een lokale rioolexpert!

Bij Rioolprobleem.be bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale rioleringsspecialist met jarenlange ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Nieuwmoer als onze achterzak en zijn vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale netwerk van riolen. Dat is heel belangrijk om een correcte interventie doen.

Snel van uw rioolprobleem af? Bel Riooprobleem, uw ontstoppingsdienst Nieuwmoer!

 • Ontstoppingsdienst in Nieuwmoer
 • Altijd beschikbaar
 • Vakman
 • Interventie in verschillende regio's
 • Zowel voor particulier als voor professional
 • Zeer Hoge klanttevredenheid 9,5

Tel: +32 493 752 480

De diensten van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst Nieuwmoer

Wij aarzelen niet om onze handen vuil te maken als het op rioleringswerken aankomt. We verlossen u graag van geurhinder, verstopte toiletten, lekkages en andere vervelende problemen. It’s a dirty job, maar someone’s gotta do it!  Bij ons kan u terecht voor:

ontstoppingsdienst Nieuwmoer
ontstoppingsdienst Nieuwmoer
ontstoppingsdienst Nieuwmoer
ontstoppingsdienst Nieuwmoer

Ontstoppingsdienst

 • Wij behandelen dagelijks met succes rioolproblemen in Nieuwmoer zoals ontstoppingen, slechte doorvoer van regenwater, verstopte lavabo’s en toiletten, of afvoer van keukens, wasmachines en sanitair die verstopt zitten.
 • Wanneer het probleem niet met het blote oog kan worden vastgesteld, gaan wij over tot camera-inspectie. Eens het probleem gedetecteerd, gaan we onmiddellijk over tot het ontstoppen, Nadien reinigen we grondig zodat het probleem zich niet opnieuw voordoet. We verwijderen resten van vet, kalk, ophopingen van wc papier en zelfs het hardnekkigste vuil dat zich jaar na jaar opstapelt uit uw riolering en afvoerbuizen.

Rioleringswerken

 • U kan bij Rioolprobleem.be terecht voor de aanleg van uw riolering in Nieuwmoer. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen als renovaties. Dankzij die expertise weten we perfect waar een moderne rioleringsinstallatie in Nieuwmoer aan moet voldoen. Zo bent u zeker van kwaliteit vanaf dag 1 en vermijdt u problemen in de toekomst.

Lekken opsporen

 • In een gemiddelde woning in Nieuwmoer zijn heel wat buizen en afvoersystemen verwerkt. Lekken kunnen dus overal ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem.be passen verschillende technieken toe om een lek snel en vakkundig op te sporen en te verhelpen. Door heel nauwkeurig te gaan bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes als rookdetectie en camera-detectie, vermijden we dat we ingrijpende breekwerken doen voor niets.

Geurdetectie

 • When the shit hits the fan... Wanneer de stank niet te harden is, blijven wij volharden. Wij zijn gespecialiseerd in het correct lokaliseren van de bron van eender welke vorm van geuroverlast. Dat is vaak niet eenvoudig, maar met de ruime waaier aan professionele technieken die we ter beschikking hebben, vinden we altijd het probleem en lossen het zorgvuldig op.

De voordelen van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst Nieuwmoer

When shit happens, aarzel niet & bel ons. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem te vertrouwen als de beste en meest betrouwbare ontstoppingsdienst in Nieuwmoer. 

 • Wij zijn professionals met jaren ervaring. We werken met de nieuwste technologie om via geurdetectie, rookinspectie en camera-inspectie uw probleem te onderzoeken. 
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, de rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een contract tot onderhoud wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk. 
 • U kan altijd bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies op het telefoonnummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onze ontstoppingsdienst uw rioolprobleem oplossen 
 • We werken met scherpe tarieven: dankzij ons grote netwerk aan lokale professionals in Nieuwmoer zijn we snel ter plaatse en kunnen we ook aantrekkelijke voorwaarden bieden.