Ontstoppingsdienst Kruibeke

Ontstopper regio Kruibeke

Rioolprobleem.be - website bannerOntstoppingsdienst in de regio van Kruibeke nodig? In Kruibeke zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Met Rioolprobleem kiest u voor een lokale expert in riolering!

Bij Rioolprobleem bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale specialist in riolering met jaren ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Kruibeke als onze achterzak en zijn ook vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale rioleringsnetwerk. Dat is heel belangrijk om een correcte interventie doen.

Vragen over onze ontstoppingsdienst Kruibeke? Toch graag even overleggen?
📱 +32 493 752 480
📧 info@rioolprobleem.be
📜󠀢 󠀢OF VRAAG EEN OFFERTE ONLINE

Snel van uw rioolprobleem af? Bel Rioolprobleem, uw ontstoppingsdienst

 • 24/7 beschikbaar
 • Echte mannen in het vak
 • Interventie in verschillende regio's
 • Voor zowel particulieren als ook voor professionals
 • Zeer Hoge klanttevredenheid 9,0

De diensten van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst Kruibeke

Onze monteurs maken graag hun handen vuil om uw rioolprobleem op te lossen. Of het nu gaat om geurhinder, een verstopte toilet, een lekkage of een ander vervelend probleem. It’s a dirty job, maar someone’s gotta do it!  Dit zijn de diensten waarvoor u bij ons terecht kan:

Berchem, ontstoppingsdienst Berchem
Berchem, ontstoppingsdienst Berchem
Berchem, ontstoppingsdienst Berchem
Berchem, ontstoppingsdienst Berchem

Ontstoppingsdienst Kruibeke

 • Rioolproblemen oplossen is voor onze dagelijkse kost in Kruibeke: klassieke ontstoppingen, een defecte afvoer voor regenwater, een verstopte lavabo of toilet, de afvoer van uw keuken, wasmachine of sanitair. Deze problemen kennen voor ons geen geheimen.
 • Bovendien hebben we de mogelijkheid om verder te gaan dan een inspectie met het blote oog. We kunnen de meest moderne technologie inzetten om aan camera-inspectie te doen. Eens we het probleem gelokaliseerd hebben, beginnen we ook onmiddellijk te ontstoppen. Een uitgebreide reiniging nadien zorgt ervoor dat u ook naar de toekomst toe gerust kan zijn dat het probleem zich niet opnieuw voordoet. Zo gaan we dus graag te werk: grondig en goed.

Rioleringswerken Kruibeke

 • U kan bij Rioolprobleem terecht voor de aanleg van uw riolering in Kruibeke. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovaties. Dankzij die expertise weten we perfect waar een moderne riolering in Kruibeke aan moet voldoen. Zo bent u ook zeker van kwaliteit vanaf dag 1 en vermijdt u eveneens problemen in de toekomst. 

Lekken opsporen Kruibeke

 • In een gemiddelde woning in Kruibeke zijn heel wat buizen en afvoersystemen verwerkt. Lekkages kunnen dus overal ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem passen verschillende technieken toe om een lek snel en vakkundig op te sporen en ook te verhelpen. Door heel nauwkeurig te gaan bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes zoals rookdetectie en camera-detectie, vermijden we dat we ingrijpende breekwerken of rioleringswerken doen voor niets.

Geurdetectie Kruibeke

 • In Kruibeke zeggen ze wel eens: het ruikt hier naar “het putteke”. Zorgt een wc of douche-afvoer ervoor dat uw hele kamer of huis stinkt naar de afvoer? Schakel dan de ervaren experts van Rioolprobleem in om de oorzaak van de geuroverlast onmiddellijk te vinden en op te lossen. We hebben een ruime waaier aan technieken voorhanden, zodat we elk probleem aankunnen. Ook dat van u!

De voordelen van Rioolprobleem als ontstopper

When shit happens, aarzel niet & bel ons. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem te vertrouwen als de beste en meest betrouwbare ontstoppingsdienst in Kruibeke. 

 • Wij zijn professionals met veel ervaring. We werken met de nieuwste technologie om via bijvoorbeeld geurdetectie, rookinspectie en camera-inspectie uw probleem te onderzoeken. 
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, de rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een onderhoudscontract wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk. 
 • U kan altijd bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies op het telefoonnummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onze ontstoppingsdienst uw rioolprobleem oplossen 
 • We werken ook met scherpe tarieven: dankzij ons grote netwerk aan lokale professionals in Kruibeke zijn we snel ter plaatse en kunnen we ook aantrekkelijke voorwaarden bieden.

Kosten van een ontstoppingsdienst in Kruibeke

Garantie op eerlijke en transparantie prijzen

Ieder probleem met een riool is uniek en vereist dus ook een unieke oplossing met een bijhorende prijs. Wij voorzien u daarom graag van een heldere en duidelijke offerte voor we voor u aan de slag gaan.

Als specialist in ontstoppingen zijn dit de criteria die vaak de prijs bepalen:

 1. Wat is de omschrijving van het probleem met de riool?
 2. Is er reeds een oorzaak bekent? Of dienen we eveneens een rioolinspectie te doen?
 3. Heeft u graag ook een uitgebreide bespreking van de resultaten na de inspectie?
 4. Dienen we buizen te ontstoppen, te reinigen, te repareren, te renoveren of te vervangen?
 5. Welke middelen moeten we gebruiken om het rioolprobleem op te lossen?
 6. Hoeveel medewerkers zullen nodig zijn voor de werken?
 7. Hoeveel uren zullen vermoedelijk nodig zijn om de opdracht met succes te doen slagen?

Ons werkgebied