Ontstopper regio Ekeren

Rioolprobleem.be - website bannerEen ontstoppingsdienst in de regio van Ekeren of omliggende plaatsen nodig? In Ekeren zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in Ekeren te schakelen.

Met Rioolprobleem kiest u voor een lokale expert in riolering!

Bij Rioolprobleem bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale specialist in riolering met jaren ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Ekeren als onze achterzak en zijn vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale netwerk van rioleringen. Dat is heel belangrijk om ook op een correcte manier de interventie doen.

Vragen over onze ontstoppingsdienst? Toch graag even overleggen?

šŸ“± +32 493 752 480
šŸ“§ info@rioolprobleem.be
šŸ“œó €¢ 󠀢OF VRAAG EEN OFFERTE ONLINE

Snel van uw rioolprobleem af? Bel Rioolprobleem, uw ontstoppingsdienst

 • Ontstoppingsdienst Ekeren
 • Altijd beschikbaar, contacteer ons!
 • Vakman
 • Interventie in verschillende regio's
 • Zowel voor particulier als voor professional
 • Zeer hoge klanttevredenheid 9,5
 • 20 jaar ervaring
 • Vaste prijzen

De diensten van Rioolprobleem als ontstoppingsdienst in Ekeren

Wij aarzelen niet om onze handen vuil te maken als het op rioleringswerken aankomt. We verlossen u graag van geurhinder, verstopte toiletten, lekkages en andere vervelende problemen. Itā€™s a dirty job, maar someoneā€™s gotta do it!  Bij ons kan u terecht voor:

ontstoppingsdienstĀ Ekeren, Ekeren
ontstoppingsdienstĀ Ekeren, Ekeren
ontstoppingsdienstĀ Ekeren, Ekeren
ontstoppingsdienstĀ Ekeren, Ekeren

Ontstoppingsdienst in Ekeren

 • Wij behandelen dagelijks met succes problemen met riolen in Ekeren zoals bijvoorbeeld ontstoppingen, slechte doorvoer van regenwater, verstopte lavaboā€™s en toiletten, of afvoer van keukens, wasmachines en sanitair die verstopt zitten.
 • Wanneer we het probleem niet met het blote oog kunnen vaststellen, gaan wij over tot camera-inspectie. Eens we het probleem kunnen detecteren, gaan we onmiddellijk over tot het ontstoppen, Nadien reinigen we grondig zodat het probleem zich niet opnieuw voordoet. We verwijderen resten zoals bijvoorbeeld vet, kalk, ophopingen van wc papier en zelfs het hardnekkigste vuil dat zich jaar na jaar opstapelt uit uw riolering en afvoerbuizen.

Rioleringswerken in Ekeren

 • U kan bij Rioolprobleem terecht voor de aanleg van uw riolering in Ekeren. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw huizen, verbouwingen als renovaties. Dankzij die kennis weten we perfect waar een moderne riolering in Ekeren aan moet voldoen. Zo bent u ook zeker van kwaliteit vanaf dag 1 en vermijdt u eveneens problemen in de toekomst.

Lekken opsporen in Ekeren

 • In een gemiddelde woning in Ekeren zijn heel wat buizen en systemen die instaan voor de afvoer verwerkt. Lekkages kunnen dus overal ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem passen verschillende technieken toe om een lek snel en vakkundig op te sporen en te verhelpen. Door heel nauwkeurig te gaan bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes als rookdetectie en camera-detectie, vermijden we dat we ingrijpende breekwerken of rioleringswerken doen voor niets.

Geurdetectie uitvoeren in Ekeren

 • When the shit hits the fan... Wanneer de stank niet te harden is, blijven wij volharden. Wij zijn gespecialiseerd in het correct lokaliseren van de bron van eender welke vorm van geuroverlast. Dat is vaak niet eenvoudig, maar met de ruime waaier aan professionele technieken die we ter beschikking hebben, vinden we altijd het probleem en lossen het zorgvuldig op. Ook dat van u!

De voordelen van Rioolprobleem als ontstopper

When shit happens, aarzel niet & bel onze ontstoppingsdienst. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem te vertrouwen als de beste en meest betrouwbare ontstoppingsdienst in de omgeving van Ekeren. 

 • Wij zijn professionals met jaren ervaring. We werken met de nieuwste technologie om via geurdetectie, rookinspectie en camera-inspectie uw probleem te onderzoeken. 
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een verstopte riool of verstopt toilet wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, de rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een contract tot onderhoud wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk. 
 • U kan altijd bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies op het nummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onze ontstoppingsdienst uw rioolprobleem oplossen 
 • We werken met scherpe prijzen: dankzij ons grote netwerk aan lokale professionals in Ekeren zijn we snel ter plaatse en kunnen we u ook aantrekkelijke voorwaarden & scherpe prijzen aanbieden. 

Kosten van een ontstoppingsdienst in Ekeren

Garantie op eerlijke en transparantie prijzen

Ieder probleem met een riool is uniek en vereist dus ook een unieke oplossing met een bijhorende prijs. Wij voorzien u daarom graag van een heldere en duidelijke vrijblijvende offerte voor we voor u aan de slag gaan.

Als specialist in ontstoppingen zijn dit de criteria die vaak de prijs bepalen:

 1. Wat is de omschrijving van het probleem met de riool?
 2. Is er reeds een oorzaak bekent? Of dienen we eveneens een rioolinspectie te doen?
 3. Heeft u graag ook een uitgebreide bespreking van de resultaten na de inspectie?
 4. Dienen we buizen te ontstoppen, te reinigen, te repareren, te renoveren of te vervangen?
 5. Welke middelen moeten we gebruiken om het rioolprobleem op te lossen?
 6. Hoeveel medewerkers zullen nodig zijn voor de werken?
 7. Hoeveel uren zullen er ongeveer nodig zijn om de opdracht met succes te doen slagen?

Ons werkgebied als professionele ontstoppingsdienst