Berendrecht

Ontstoppingsdienst in Berendrecht

In Berendrecht zeggen ze al eens: wie het riekt, heeft het geflikt. Maar bij een rioolprobleem, kan u er vaak weinig aan doen.  Het probleem zit letterlijk dieper en het is dan ook noodzakelijk om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

 

Met Rioolprobleem.be kiest u voor een lokale rioolexpert!

Bij Rioolprobleem.be bent u aan het juiste adres om u te verlossen van problemen met uw riolering. Wij zijn een lokale rioleringsspecialist met jarenlange ervaring op vlak van allerhande rioleringswerken. We kennen Berendrecht als onze achterzak en zijn vertrouwd met de staat van de riolen en het lokale rioleringsnetwerk. Dat is heel belangrijk om een correcte interventie doen.

Snel van uw rioolprobleem af?

 • Vakman
 • Interventie in verschillende regio's
 • Particulier en professional
 • Zeer Hoge klanttevredenheid 9,0

Tel: +32 493 752 480

De diensten van Rioolprobleem.be in Berendrecht

Onze monteurs maken graag hun handen vuil om uw rioolprobleem op te lossen. Of het nu gaat om geurhinder, een verstopte toilet, een lek of een ander vervelend probleem. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it!  Dit zijn de diensten waarvoor u bij ons terecht kan:

Ontstoppingsdienst {city_1_15}
Ontstoppingsdienst {city_1_15}
Ontstoppingsdienst {city_1_15}
Ontstoppingsdienst {city_1_15}

Ontstoppingsdienst

 • Rioolproblemen oplossen is voor onze dagelijkse kost in Berendrecht: klassieke ontstoppingen, een defecte afvoer voor regenwater, een verstopte lavabo of toilet, de afvoer van uw keuken, wasmachine of sanitair. Deze problemen kennen voor ons geen geheimen.
 • Bovendien hebben we de mogelijkheid om verder te gaan dan een inspectie met het blote oog. We kunnen de meest moderne technologie inzetten om aan camera-inspectie te doen. Eens we het probleem gelokaliseerd hebben, beginnen we onmiddellijk te ontstoppen. Een uitgebreide reiniging nadien zorgt ervoor dat u ook naar de toekomst toe gerust kan zijn dat het probleem zich niet opnieuw voordoet. Zo gaan graag te werk: grondig en goed.

Rioleringswerken

 • U kan bij Rioolprobleem.be terecht voor de aanleg van uw riolering in v. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen als renovaties. Dankzij die expertise weten we perfect waar een moderne rioleringsinstallatie in Berendrecht aan moet voldoen. Zo bent u zeker van kwaliteit vanaf dag 1 en vermijdt u problemen in de toekomst.

Lekken opsporen

 • In een gemiddelde woning in Berendrecht zijn heel wat buizen en afvoersystemen verwerkt. Lekken kunnen dus overal ontstaan. Onze experts bij Rioolprobleem.be passen verschillende technieken toe om een lek snel en vakkundig op te sporen en te verhelpen. Door heel nauwkeurig te gaan bepalen waar het lek zich bevindt, met professionele methodes als rookdetectie en camera-detectie, vermijden we dat we ingrijpende breekwerken doen voor niets.

Geurdetectie

 • In Berendrecht zeggen ze wel eens: het ruikt hier naar “het putteke”. Zorgt een wc of douche-afvoer ervoor dat uw hele kamer of huis stinkt naar de afvoer? Schakel dan de ervaren experts van Rioolprobleem.be in om de oorzaak van de geuroverlast onmiddellijk te vinden en op te lossen. We hebben een ruime waaier aan technieken voorhanden, zodat we elk probleem aankunnen.

De voordelen van Rioolprobleem.be voor Berendrecht

When shit happens, aarzel niet & bel ons. Er zijn verschillende redenen om op Rioolprobleem.be te vertrouwen.

 • Wij zijn professionals met jarenlange ervaring. We werken met de nieuwste technologie om via geurdetectie, rookinspectie en camera-inspectie uw probleem te onderzoeken.
 • Op elk probleem hebben we een antwoord: bij Rioolprobleem.be kan u terecht voor al uw rioolwerken. Of u nu een riool wilt ontstoppen, aanleggen, laten reinigen, de rioolgeur uit uw woning wilt neutraliseren of een regulier onderhoudscontract wilt afsluiten: bij ons is dit en nog veel meer mogelijk.
 • U kan 24/7 bij ons terecht: wij zijn dag en nacht bereikbaar voor spoedinterventies op het telefoonnummer +32 493 752 480. Binnen het uur komt een ervaren monteur van onze ontstoppingsdienst uw rioolprobleem oplossen
 • We werken met scherpe tarieven: dankzij ons grote netwerk aan lokale professionals in Berendrecht zijn we snel ter plaatse en kunnen we aantrekkelijke voorwaarden bieden.