Top bizarre voorwerpen in de afvoer

Uit het oog, uit het hart. Nadat de laatste haren, rijstkorrels of tissues door de afvoer zijn afgevoerd sta je er niet bij stil dat al deze materialen nog een lange weg door de riolering voor de boeg hebben. Helaas gaan er soms bizarre voorwerpen door de afvoer waar de uitvinder van de riolering destijds geen rekening mee heeft gehouden. Hier zijn de meest bizarre voorwerpen die in de afvoer terecht zijn gekomen.

Telefoons

Laten we met een vervelend feit beginnen; de gemiddelde telefoon is tien maal zo vies als de gemiddelde wc-bril. Uit een onderzoek dat in 2007 werd uitgevoerd werden er jaarlijks 850.000 telefoons door het toilet gespoeld. Dit waren nog de “ouderwetse” telefoons zonder touchscreen en internet, datzelfde jaar werd de iPhone geïntroduceerd. Wanneer jouw smartphone in de toiletpot valt is ons advies om NIET door te spoelen. En neem de volgende keer liever een iPad mee. Dat is niet minder hygiënisch, het is wel beter voor de afvoer.

Condooms

Tijdens de Commonwealth Games die plaatsvonden in New Delhi kregen de atleten gratis condooms verstrekt. Een goede zaak, maar helaas raakte de afvoer verstopt door gebruikte condooms die mensn door het toilet spoelden. Deze latex bescherming lost uiteraard niet op in spoelwater en hoopt zich op. Met een groot aantal energieke mannen en vrouwen die elkaar treffen buiten de evenementen om kunnen condooms voor flinke overlast zorgen.

Kunstgebitten

Een meneer met griep hing meer met zijn gezicht in het toilet dan met zijn billen. Naast de maaginhoud kwam ook het kunstgebit mee, en dat merkte hij pas na het doortrekken. Nu stond hij met zijn mond zonder tanden… Maar welke verzekering gaat deze kwestie oplossen? Een kunstgebit hoort niet bij de inboedel, en de zorgverzekeraar vond het ook maar een vreemde kwestie. Als iemand nog een vis mocht vangen met een brede glimlach en een prachtig gebit kan men contact opnemen met deze persoon.

Let op met wat je meeneemt naar het toilet, en controleer de inhoud van de pot voor je doorspoelt!

Vragen over onze ontstoppingsdienst? Even overleggen hoe we uw afvoer kunnen ontstoppen?

📱+32 493 752 480
📧 info@rioolprobleem.be
📜󠀢 󠀢OF VRAAG EEN OFFERTE ONLINE